Concertje thuis?

Een intiem concertje thuis voor buurtgenoten, vrienden of familie? Ik treed graag op voor luisterpubliek in huiselijke sfeer!

 

Hoe gaat het in z'n werk?

Via het formulier op deze pagina kun je vrijblijvend contact met me opnemen. Ik reageer vlot om de mogelijkheden te bespreken. Komt het tot een thuisconcertje en is een datum gepland? Dan regel je als organisator zelf de uitnodigingen, een drankje en een hapje. Ik kom met veel plezier spelen en verzorg het geluid. Samen maken we er een mooie ochtend, middag of avond van!

 

En op de dag zelf?

Ik kom een uur van tevoren om elkaar alvast te ontmoeten, de geluidsversterking op te stellen en even in te spelen. Zijn de gasten gearriveerd, dan speel ik als basis twee sets in anderhalf uur voor maximaal 25 personen. Afsluitend neem ik mijn spullen weer netjes mee. Het verdere opruimen...  :-). 

 

Mooiweergarantie ☀️

Is een Concertje Thuis gepland in de vorm van een tuinconcertje en werkt het weer niet mee? Is een alternatief concertje binnenshuis niet mogelijk of gewenst? Dan verzetten we gewoon de datum. Dit kan zonder kosten tot 24 uur van tevoren. Want een Concertje Thuis hoort wel een feestje te zijn!

 

Prijsindicatie

Op basis van bovenstaande opzet zijn de kosten € 250,00. Dit is inclusief 9% btw en reiskosten tot 25 km vanaf Oss of Rotterdam. Ik speel door heel Nederland. Voor langere reisafstanden komt er een reiskostenvergoeding bij. 

Wil je een Concertje Thuis in een wat andere vorm? Ik denk graag met je mee.